“Карпати” 2:3 “Борисфен”, Ні дубль молодого Фещука, ні 10 000 вболівальників не допомогли…

“Карпати” 2:3 “Борисфен”

29 травня. Львів. Стадіон “Україна”. 9000 глядачів. 17 градусів.

Судді: Ігор Подушкін (Харків), Андрій Приймак, Анатолій Олійник (обидва – Сімферополь).

Інспектор: Стефан Решко (Київ).

“Карпати”: Тлумак – Беньо (к), Тимчишин (Кабанов, 70), Хома, Мізін, Ковальчук, Даниловський (Годвін, 46), Кудінов, Донець, Чабан (Платон, 59), Фещук.

Тренер: Мирон Маркевич.

“Борисфен”: Вірт, Волосянко, Клименко, Карамушка, Ковалюк, Гончар, Максимов, Костюк, (Аненков, 86), Хомин (Дмитрук, 71), Мельник, Ковальчук.

Тренер: Олександр Рябоконь.

Голи: Фещук, 18, 84 – Максимов, 24, Хомин, 25, Костюк Ігор 54.

Попередження: Мізін, 57, Беньо, 60, Тимчишин, 63, Ковальчук, 79 – Мельник, 85, Вірт, 90+2.

Писати про сам матч тяжко, так як було купа емоцій, нервів і горілки з пивом в пресложі.

А почалось все дуже навіть не погано для господарів. На 18-й хвилині Кудінов протягнув м’яча правим флангом і навісив досить високо в район 11-ї позначки, Фещук, в боротьбі з оборонцем, пробив головою в дальню дев’ятку… Вірт – без шансів. Подумалось в той момент, що сьогодні буде впевнена перемога «зелено-білих», але «попустив» всіх Максимов (« і де він взявся? »), який завершив швидку контратаку борисфенців на 24-й хвилині. Не пройшло і хвилини, «Карпати» втратили «плямистого» в центрі поля і Хомин, покуривши в штрафному майданчику, пробив без жодних перешкод в сітку за спиною Тлумака. Красота! 25 хвилин і 1:2. Шоковані всі на трибунах, ну і напевне на полі, так як до перерви ніц не клеїлось у львів’ян.

По перерві Костюк, на 54-й хвилині, забив третій м’яч, і шансів не стало. Просто не можу пригадати коли “Карпати” забивали більше одного голу. Хоча Фещук ще забив одного, але це не допомогло.

В пресложу, під час 2-го тайму, я просто пішов попити горілки з пивом, і там випадково почув розмову, одної кубіти з мужчиною, жіночка схвильовано говорила про «бурячкового» Димінського і про те, що після матчу «там» збираються «всі»… Що ці шифри означали я не зрозумів, але після прочитаного листа-звернення, все стало ясно, як білий день. Так що, лист реальний. Чекаємо реакції.

На прес-конфенції обидва наставники команд були спокійні… п. Рябоконя можна зрозуміти – його команда виграла і поклала в копілку 3 очки, а Мирон Маркевич навіть на жарти не скупився…   

Олександ Рябоконь:

«Ми сьогодні грали у властиву нам гру, ну і десь, часом це виходило непогано. Десь пощастило, що забили два голи, один за одним. Після перерви вдалась контратака, після якої команда почувалась вільно на полі».

Мирон Маркевич:

«Самі розумієте, що у нас є кадрові проблеми, особливо в лінії захисту. В нас пропускало гру два центральних захистники, плюс Бровченко травмований. Довелось виходити з того що в нас є. Ну звичайно ззаду команда явно не справилась, тому що припускатись таких дитячих помилок у вищій лізі – неприпустимо.

Моментами команда непогано грала. От Фещук себе проявив з кращої сторони, забив два м’ячі і ще міг забити. Але футбол починається з оборони. Є захист, тоді вже можна будувати щось далі. О так коротко».

Запитання до Мирона Богдановича:

– Чи є ще шанси?

– Шанси завжди залишаються, побачимо.

– Чи зробили Ви висновки хто є хто у Вашій команді?

– Так. Для себе я вже давно зробив висновки (усміхається).

Звіт підготував власний кореспондент -=ПРО ФУТБОЛа=- у Львові Віктор Мельський.

Источник: ПРО ФУТБОЛ

Новости партнеров

Комментарии: