Диого РИНКОН: “Лучшие матчи планирую сыграть в Лиге Чемпионов”

       Найкращим гравцем 29-го туру став півоборонець “Динамо” Діого Ринкон. Останнім часом бразильцю вдалося поступово вийти на свій звичний рівень: у поєдинку проти “Чорноморця” на рахунку Ринкона гол і результативна передача.

       – Діого, твої враження від переможного поєдинку проти одеського “Чорноморця”?

       – Вважаю, поєдинок провели на високому рівні. Нам потрібно було забивати якомога більше м’ячів для того, щоб зберегти кращу різницю забитих і пропущених м’ячів у суперечці з “Шахтарем”. Тому контролювали хід гри, і я задоволений, що нам вдалося перемогти.

       – Рахунок по грі?

       – Так. З перших хвилин ми заволоділи ініціативою і, в принципі, могли забити ще більше, але в деяких епізодах не реалізували стовідсоткових моментів. Натомість незначні помилки в обороні призвели до двох м’ячів у наші ворота.

       – Як сам оцінюєш свої дії?

       – Гадаю, провів матч на нормальному рівні, але можу ще краще.

       – Чим продиктована твоя заміна у середині другого тайму?

       – Це рішення тренерського штабу. Можливо, мені дали можливість трохи перепочити перед завершальним матчем сезону в Луцьку.

       – Чи стежать скаути збірної Бразилії за твоїми виступами у складі “Динамо”?

       – Так, тренери збірної переглядають усіх бразильських футболістів, які грають у Лізі чемпіонів. У цьогорічному євротурнірі прагнутиму привернути їхню увагу і дебютувати у складі національної команди.

Источник: “Украинский футбол”

Новости партнеров

Комментарии: