“Карпаты” начали подготовку к сезону.

Минулого понеділка, 3 січня, після Новорічних свят гравці львівських “Карпат” повернулися з відпустки і розпочали підготовку до нового сезону.

Як повідомив “ВЗ” генеральний директор та головний тренер “зелено-білих” Юрій Дячук-Ставицький, під час першого тренувального збору команда готуватиметься до 20 січня у Львові. Акцент робитиметься на кросову підготовку на заміській базі в Брюховичах, у залах спортивної та атлетичної гімнастики та аеробіки інституту фізкультури і заняття на легкоатлетичному манежі СКА. Жодних товариських чи контрольних матчів на цьому загальнопідготовчому зборі не заплановано.

Щодо кадрових змін у “Карпатах”, то виставлений на трансфер Віктор Бровченко наразі не підшукав собі нового клубу і, згідно з домовленістю, повертається до Львова. Команду не залишив жоден інший футболіст. Всі гравці, за винятком Мацея Налєпи, який за сімейними обставинами ненадовго затримався в Польщі, залишаються в таборі “Карпат”. Серед тридцяти гравців, які проводять тренування, на перегляді перебуває 28-річний львів’янин Микола Лапко, який у першому колі виступав у півзахисті запорізького “Металурга” (всього у вищій лізі 101 гра – 3 голи, а дебютував у “Карпатах” у 1993 р. (4 гри). 7 січня очікується поява в таборі “Карпат” ще одного вихованця львівської СДЮШОР “Карпати” – 27-річного воротаря і капітана полтавської “Ворскли-Нафтогазу” Віталія Постранського (63 гри у “вишці”). Юрій Дячук-Ставицький не підтвердив чутки щодо перебування у Львові легіонерів, зокрема з Бразилії, про що було багато чуток.

Щодо подальших етапів підготовки до другого кола, то, нагадаємо, що з 21 січня по 7 лютого “Карпати” перебуватимуть на тренувальному зборі в турецькому місті Антальї.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Источник: www.wz.lviv.ua

Новости партнеров

Комментарии: