Министерству молодёжи и спорта отдали НСК “Олимпийский” и гостинницу “Спорт”

Прем’єр Юлія Тимошенко видала розпорядження Кабміну про передачу до управління Міністерства молоді та спорту низки підприємств, установ та організацій.

До сфери управління Міністерства у справах молоді та спорту перейшли, зокрема, Донецький державний інститут здоров’я, фізичного виховання і спорту.

Також до Міністерства перейшли київський Національний університет фізичного виховання і спорту, а також коледжи фізичного виховання у Івано-Франківську і Дніпродзержинську, інститути фізкультури і спорту з Дніпропетровська, Львова і Харкова.

Крім того, міністерство Павленка отримало київський готель “Спорт”, а також Національний спортивний комплекс “Олімпійський”, який знаходиться поряд.

Також до міністерства перейшла їдальня “Спортивна”, Національний антидопінговий центр, Музей спортивної слави, льодово-тренувальний каток “Крижинка”, київський Льодовий стадіон, художньо-спортивний ансамбль “Балет на льоду” та інші об’єкти, які були у підпорядкування Держкомспорту до його влиття у Міністерство сім’ї та молоді.

Источник: “Украинская правда”

Новости партнеров

Комментарии: