Бюро ПФЛ отложило вынос решения по матчу “Карпаты” – “Металлист”

Очікувалося, що саме сьогодні Бюро поставить крапку у конфлікті навколо матчу 19-го туру «Карпати» – «Металіст». Втім, до ПФЛ надійшов лист львів’ян із проханням розглянути цю ситуацію після того, як своє рішення оголосить Спортивний Арбітражний Суд в Лозанні. Оскільки Дисциплінарні правила ФФУ не передбачають подібних випадків, Бюро вирішило звернутися за додатковими роз’ясненнями до Апеляційного комітету ФФУ.
Щоправда, без покарання «Карпати» не залишилися. Беручи до уваги клопотання «Металіста», за ненадання транспорту дублерам харків’ян та незабезпечення безпеки команді гостей, «Карпати» оштрафовані за сукупністю на 900 у.о.
Порушення громадського порядку двома вболівальниками, які вибігли на поле під час матчу «Зоря» – «Чорноморець» коштували луганському клубу 1000 у.о., на таку ж суму оштрафовано «Сталь» – гравець алчевців Бобан Грнчаров дозволив собі образливий жест по відношенню до арбітра, а за скандування вболівальниками образливих висловів на адресу рефері у Сімферополі та Маріуполі по 500 у.о. сплатять«Таврія» та «Іллічівець».

Источник: ПФЛ Украины

Новости партнеров

Комментарии: