Агахова вновь заговорил о желании покинуть “Шахтёр”

Нападаючий донецького “Шахтаря” та збірної Нігерії Джуліус Агахова знову заговорив про свій контракт з гірниками і те, що він хоче грати у більш сильному чемпіонаті, ніж український. В інтерв`ю телекомпанії ВВС нігерієць зазначив, що з його боку було помилкою підписувати такий довгостроковий контракт з віце-чемпіонами України.

“Сьогодні я можу сказати, що підписавши такий контракт, я допустив помилку, але тоді мені так не здавалося. Адже інших пропозицій на той момент у мене не було, був тільки варіант “Шахтаря”. Президент клуба сказав мені, що гроші, які вони можуть заробити на моєму продажі його не цікавлять”, – повідомив Агахова.

Нагадаємо, що Агахова прийшов у “Шахтар” у 2000 році, підписавши з гірниками 5-річний контракт. Відігравши в Україні один сезон, Агахова розпочав добиватися того, щоб його відпустили в європейський чемпіонат. При цьому нігерієць зазначав, що його у своїх рядах хочуть бачити клуби з Англії та Франції. На все це президент “Шахтаря” Рінат Ахметов відповідав, що форвард потрібний “Шахтарю”, і піде він з команди лише тоді коли від запропонованої суми у пана Ахметова не витримають нерви, або в футболіста закінчиться контракт.

“Він (Ахметов, прим. авт) наполягає на тому, що я необхідний команді, і вже попередив мене що я залишуся в клубі до завершення терміну мого контракту. Окрім цього я думав, що після року, або двох мені дозволять залишити команду. Визнаю, я не мав тоді досвіду гри в Європі, і там я багато чому навчився і багато про що довідався,” – заявив нападаючий “Шахтаря”.

Наостанок Агахова ще раз відзначив, що хотів би грати в іспанській, французькій, або англійській першості, які за його словами: “…підходять для його манери гри, і де він може легко справитися з вимогами до гравців”.

Источник: champion.com.ua

Новости партнеров

Комментарии: