AS: Кріштіану Роналду може продовжити кар’єру в «Борусії» Д або повернутися в «Спортінг»

У нападника «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду залишилося два варіанти для продовження кар’єри, стверджує AS.

Фото – Reuters

За даними джерела, 37-річний португалець все ще хоче виступати у Лізі чемпіонів, до якої «МЮ» не потрапив за підсумками сезону-2021/22.

Першим варіантом для форварда є дортмундська “Борусія”. Німецький клуб все ще знаходиться в пошуках заміни Себастьєну Алле, незважаючи на покупку Антоні Модеста з Кельну. «Борусія» вже контактувала з агентом Роналду, Жорже Мендешем.

Другий варіант для Роналду — повернення до лісабонського «Спортінга», в якому він розпочинав професійну кар’єру. При цьому португальському клубу потрібно вирішити питання з великою зарплатою Кріштіану, а також переконати головного тренера команди Рубена Аморіма у трансфері.

Сьогодні, 17 серпня, сам Роналду відреагував на трансферні чутки, пов’язані з його ім’ям. За словами футболіста, вся правда про його ситуацію буде відома ближче до кінця серпня, коли буде опубліковано інтерв’ю з ним.

Роналду повернувся до «Манчестер Юнайтед» у серпні 2021 року, до цього він виступав за англійську команду з 2003 по 2009 рік. Минулого сезону португалець забив 24 голи і зробив 3 результативні передачі у 39 матчах за команду у всіх турнірах. Портал Transfermarkt.com оцінює вартість гравця у 30 мільйонів євро.

Джерело – “Спорт-Експрес”