“Шахтар” – “Селтік”: Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів

У середу, 14 вересня, донецький “Шахтар” у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів на нейтральному полі прийме “Селтик”. Поєдинок пройде на Stadion Miejski Legii у Варшаві та розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Фото – ratingbet.com

Де дивитися трансляцію матчу Ліги чемпіонів “Шахтар” – “Селтік”

“Шахтар”

“Шахтар” розпочав новий сезон у Лізі чемпіонів з великою перемогою в гостях над німецьким “РБ Лейпциг” (4:1), а новачок команди Мар’ян Швед оформив дубль.

У попередньому розіграші найголовнішого європейського клубного турніру “гірники” виступили вкрай невдало, фінішувавши у групі на останньому місці. У квартеті D їх випередили не лише мадридський “Реал” (0:5, 1:2) та італійський “Інтер” (0:0, 0:2), але навіть тираспольський “Шериф” (0:2, 1:1) .

Через російське вторгнення в Україну “Шахтар” втратив практично всіх своїх легіонерів. Залишився лише Лассіна Траоре, який відзначився у першому ж єврокубковому матчі, а також новачки команди, хорват Невен Джурасек та бразилець Лукас Тейлор.

“Селтік”

“Селтік” стартував у Ліги чемпіонів з поразки будинку від мадридського “Реала” (0:3), пропустивши всі три голи у другому таймі.

У попередньому розіграші найголовнішого європейського клубного турніру “кельти”, розпочавши свої виступи з 2-го кваліфікаційного раунду, програли датському “Мідтьюлланду” в овертаймі (1:1, 1:2) і вибули з турніру.

Кращими бомбардирами “Селтіка” є форварди ізраїльтянин Лієл Абада і японець Кього Фурухаші, які забили в чемпіонаті Шотландії по 6 м’ячів. Також можна виділити португальського нападаючого Жоту (не плутати з Дієго Жотою з “Ліверпуля”), на рахунку якого 4 голи.

Очні матчі

У попередніх 4-х очних поєдинках суперники здобули по дві перемоги у рідних стінах. Востаннє вони перетнулися на цій же стадії у сезоні-2007/08 у Донецьку український клуб узяв гору (2:0), а у Глазго поступився (1:2).

Прогноз на матч “Шахтар” – “Селтік”

Експерти в цій грі віддають перевагу “Селтику”.

Букмекерські контори оцінюють успіх шотландської команди з коефіцієнтом 2.23, а на перемогу “гірників” з коефіцієнтом 3.15.

На нічию приймають ставки також з коефіцієнтом 3.70.

На нашу думку, у підопічних Ігора Йовічевича непогані шанси на успіх, навіть незважаючи на те, що з певних причин вона змушена проводити свої домашні ігри на нейтральному полі. Тим більше, що український клуб чудово зіграв у 1-му турі, впевнено обігравши дуже міцний “РБ Лейпциг”.