Наступного сезону капітаном «Барси» стане Марк-Андре тер Штеген

«Барселона» продовжує гонитву за мадридським «Реалом» – після чергового туру Ла Ліги двох іспанських гегемонів відокремлює один від одного лише три очки. Розіграш чемпіонату Іспанії з футболу – один із найпопулярніших турнірів серед уболівальників. Багато фанатів не тільки дивляться матчі, а й укладають парі на результати поєдинків. Для беттора важливо здійснити правильний вибір букмекера, який має авторитет на ринку та прозору репутацію. Наприклад, крім огляду та коментарів, є про melbet відгуки та реальних гравців.

У наступному сезоні капітаном «Барселони» стане німецький голкіпер Марк-Андре тер Штеген. 

Каталонці до наступного літа мають намір позбутися всіх футболістів, які зараз носять брасалету, капітанську пов’язку.

Йдеться про першого капітана, опорного півзахисника Серхіо Бускетса, і трьох його асистентів: центрального захисника Жерара Піке, лівого латерала Жорді Альбе та універсала Сержі Роберто. 

Зі всієї четвірки футболістом старту на даний момент є лише Бускетс, а Піке та Альбу клуб має намір продати вже в найближче трансферне вікно – зимове. 

Всі ці процеси входять до глобального чищення старого-нового президента клубу Жоана Лапорти, який має намір позбутися всіх багато ветеранів, що заробляють.