Магуайр розповів про різницю між виступом за «МЮ» та збірну Англії

Центральний захисник «Манчестер Юнайтед» та збірної Англії Харрі Магуайр поговорив про тиск із боку преси та вболівальників. Магуайр регулярно стає жертвою «хейтерів» у соціальних мережах.

На сьогоднішній день у Магуайра немає постійного місця у стартовому складі «МЮ», однак у збірній Англії справи йдуть набагато краще. Тренерський штаб «родоначальників» на чолі з Гаретом Саутгейтом повністю довіряє досвідченому захиснику.

«Я не намагаюся сховатись від критики, але я завжди твердо знаю, на що я здатний. Ігри за збірну та клуб суттєво відрізняються. У «Манчестер Юнайтед» я стикаюся з куди більшим тиском. Люди стежать за кожним моїм кроком, детально аналізують кожну мою дію.

У мене був відверто невдалий рік, я не сперечаюся з цим. Я думаю, що тільки у Роналду та Мессі не було зовсім провальних етапів упродовж кар’єри. Ви повинні завжди вірити в себе, вірити у свої сили, тільки так можна відповісти на критику та впоратися з тиском», – наводить слова Магуайра Mirror.

Цього сезону Харрі Магуайр відіграв за «Манчестер Юнайтед» лише чотири матчі в рамках АПЛ, не відзначившись результативними діями.