Анонс та прогноз матчу Ліги Чемпіонів: “Ліверпуль” – “Реал”

Ливерпуль - Реал Мадрид прогноз 21 февраля, ставим на чистую победу хозяев в этом противостоянии.

У вівторок, 21 лютого, у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів “Ліверпуль” прийме у себе вдома мадридський “Реал”. Поєдинок пройде на Енфілді в Ліверпулі і розпочнеться о 22:00 за київським часом

Фото – ratingbet

“Ліверпуль”

Фани “Ліверпуля” скучили за перемогами, і захоплюючим матчам, у чемпіонаті Англії команда йде 8-й у таблиці. Теоретична можливість зайняти місце в топ-4 для влучення в ЛЧ є, але зробити це буде нелегко. Якщо вже зараз зібратися з думками та не втрачати окуляри, то все вийде. В останньому матчі в АПЛ “мерсисайдці” обіграли неприступний “Ньюкасл” з рахунком 2:0. ЛЧ може стати саме турніром, на який німецький наставник “Ліверпуля” Юрген Клопп зробить ставку. Але чи варто.

Не зіграють за “Ліверпуль” через травми: Артур, Луїс Діас, Конате, Ремзі та Тьяго.

“Реал”

Сезон 2022/23 “вершкові” проводять уже не так упевнено, як попередній. У чемпіонаті Іспанії відстають від свого головного суперника на 8 очок, і посідають другий рядок у таблиці, у суперкубку Іспанії вони програли фінал тій же “Барселоні”. У своєму останньому матчі мадридський “Реал” обіграв “Осасуну” на виїзді з рахунком 2:0.

Через травми за “Реал” не зіграють: Ферлан Менді, Тоні Кроос і, швидше за все, Карім Бензема. Без француза в атаці буде непросто.

Ставки та прогнози

Букмекери надають перевагу господарям, на перемогу “Реала” коефіцієнт становить 3.10. На перемогу господарів поля – 2.30. На нічию – 3.60. Все ж таки “Реал” цього сезону виглядає впевненіше “Ліверпуля”, але на Енфілді може статися всяке. “Мерсісайдці” можуть подолати грізного суперника. У цій битві ми не чекаємо на багато голів.