Салах потрапив до сфери інтересів “ПСЖ”

Згідно з повідомленням Football Insider, футбольний клуб “ПСЖ” зацікавлений у придбанні вінгера “Ліверпуля” Мохаммеда Салаха та розглядає його трансфер у літній час.

Це пов’язано з тим, що “ПСЖ” не впевнений, що в клубі залишаться Ліонель Мессі, Кіліан Мбаппе і Неймар після закінчення поточного сезону.

Хоча минулого року Салах підписав новий трирічний контракт із “Ліверпулем” до літа 2025 року, із заробітною платою майже 400 000 фунтів стерлінгів на тиждень, “ПСЖ” може задовольнити ціну продавця та запропонувати гравцеві зарплату на рівні АПЛ. Згідно з контрактом, “Ліверпуль” має виплатити Салаху ще 48,5 мільйонів фунтів стерлінгів.

У той же час, “Ліверпуль” планує провести серйозну реконструкцію команди у зв’язку з невдалим сезоном та чутками про продаж клубу. Проте клуб не планує продавати своїх гравців, а лише розглядає залучення нових інвесторів. Підписання нових гравців відбуватиметься лише у разі продажу одного-двох поточних гравців або за рахунок нових інвестицій.

Салах показує високі результати, забивши 19 голів і зробивши 9 асистів у 34 матчах цього сезону. Він оцінюється порталом Transfermarkt у 80 мільйонів євро.