“Барселона” хоче взяти в оренду Альвареса з “Манчестер Сіті”

За словами журналіста Сезара Луїса Мерло , “Барселона” зацікавлена в підписанні форварда “Манчестер Сіті” та збірної Аргентини Хуліана Альвареса.

23-річний форвард підписав контракт з “Ман Сіті” у січні минулого року, хоча прибув до клубу влітку. Відтоді він значно вплинув на команду Пепа Гвардіоли, забивши десять голів у 30 матчах.

Однак, незважаючи на те, що Альварес, який минулого року виграв Чемпіонат світу з футболу у складі Аргентини, у клубі йому довелося задовольнитися другорядною роллю.

Тому тепер повідомляється, про можливість оренди в літнє трансферне вікно, якщо його роль в клубі суттєво не покращиться в найближчі місяці.

І “Барселона” є одним з клубів, які вивчають можливість оформити орендну угоду із гравцем. Підписання Альвареса – одна з пріоритетних цілей каталонців влітку.

Журналіст також повідомляє, що незважаючи на те, що контракт Альвареса розрахований до 2027 року, “Манчестер Сіті” вже веде переговори про подальше продовження його контракту. Однак домовленості ще не досягнуто.