Анонс матчу Ліги Чемпіонів “Челсі” – “Реал”. 1/4 фіналу

Челси - Реал Мадрид прогноз 18 апреля, ставим на высокий тотал забитых мячей в этом противостоянии.

Сьогодні, 18 квітня, “Челсі” приймає мадридський “Реал” на своєму полі у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Фото – “ratingbet.com”

Чи зможе “Челсі” здійснити диво і перемогти “Реал” у матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів на своєму полі? Матч відбудеться 18 квітня о 22:00 за київським часом. У першому матчі в Мадриді “Челсі” зазнав поразки від “Реала” з рахунком 0:2, що спричиняє серйозні побоювання для команди.

Незважаючи на прихід Френка Лемпарда на посаду тренера, “Челсі” продовжує програвати та втрачати очки. Під керівництвом нового тренера команда програла три матчі поспіль, не забиваючи жодного гола. Команда займає 11-е місце у турнірній таблиці АПЛ із 39 очками, що говорить про кризу в команді.

У свою чергу “Реал” провів вдалий перший матч і здобув перемогу з рахунком 2:0 на своєму полі. Незважаючи на відставання від “Барселони” на 11 очок у Прімері, “Реал” має чотири перемоги та одну поразку в останніх п’яти матчах у всіх турнірах.

Коефіцієнт на перемогу “Реала” оцінюється у 2,56, на перемогу “Челсі” – у 2,74, а на нічию – у 3,53. У попередніх чотирьох матчах із п’яти хоча б одна команда не забивала гол.

Таким чином, “Реал” є явним фаворитом майбутнього матчу та всього турніру в цілому, проте “Челсі” може зробити сюрприз та перемогти на своєму полі.