Анонс матчу Ліги Чемпіонів “Інтер” – “Бенфіка”. 1/4 фіналу

Интер - Бенфика прогноз 19 апреля, ставим на низкий тотал забитых мячей в этой битве.

Вже сьогодні, 19 квітня пройде черговий матч у відповідь 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів. Міланський “Інтер” у себе вдома прийме “Бенфіку”.

Фото – “ratingbet.com”

19 квітня о 22:00 за київським часом відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між «Інтером» і «Бенфікою». У першому матчі «Інтер» здобув перемогу з рахунком 2:0 на виїзді, тому італійська команда має хороші шанси на вихід у півфінал. Наразі «Інтер» посідає п’яте місце у чемпіонаті Італії та продовжує боротьбу за місце у зоні Ліги чемпіонів. У свою чергу «Бенфіка» бореться за чемпіонство в Португалії, займаючи перше місце в турнірній таблиці. Команда з Лісабона програла в трьох останніх матчах у всіх турнірах, але в цьому протистоянні все ще можливий будь-який розвиток подій. Для виходу в півфінал «Бенфіці» необхідно виграти мінімум із різницею у два м’ячі, але тоді доведеться перемогти в серії пенальті, якщо не вийде забити більше з гри.

Коефіцієнт на перемогу “Інтера” дорівнює 2,39, на перемогу “Бенфіки” – 2,78, а на нічию – 3,82. У п’яти із семи останніх матчів господарів принаймні одна команда не забивала.