Лаутаро Мартінес привертає увагу “Реала”, “Челсі” та “МЮ”

Мадридський “Реал”, “Челсі” та “Манчестер Юнайтед” виявили інтерес до нападника “Інтера” Лаутаро Мартінеса, який, як очікується, покине Італію після суботнього фіналу Ліги чемпіонів.

25-річний футболіст насолоджується найкращим сезоном у своїй кар’єрі в “Інтері”, забивши 21 гол і сім результативних передач у Серії А та сподівається збільшити свій рахунок, коли “нерадзуррі” зіграють з “Манчестер Сіті” у фіналі найпрестижнішого європейського турніру в Стамбулі.

Європейські фінансові суперваговики давно цікавляться Мартінесом, але тепер джерела підтвердили, що представники аргентинця розмовляли з кількома клубами, щоб повідомити їм, що Мартінес готовий до нового виклику цього літа.

“Челсі” та “Юнайтед” , які вже багато років стежать за кар’єрою Мартінеса, зареєстрували свою зацікавленість у літній угоді, але їм доведеться відбивати інтерес від “Реала” , якщо вони хочуть вивести його в Прем’єр-лігу.

Як і англійський дует, «Реал» є давніми шанувальниками Мартінеса, «Лос-Бланкос» останніми днями посилили свій інтерес до нього, коли вони готуються до драматичної перебудови атаки.