Мбаппе заявив, що не продовжуватиме контракт із “ПСЖ”. Гравця можуть продати вже влітку

ЗМІ повідомляють, що Кіліан Мбаппе відмовився від продовження контракту з “Парі Сен-Жермен”.

Це викликало гнів та роздратування у клубі, який бажає продати його негайно. Таким чином, ситуація навколо Мбаппе нагрівається, подібно до минулого літа.

Згідно з інформацією відомих європейських ЗМІ, включаючи L’Equipe, у понеділок після полудня Мбаппе направив офіційний лист до керівництва “Парі Сен-Жермен”, в якому заявив про свій намір не продовжувати контракт, який закінчується влітку 2024 року. Це означає, що через рік він стане вільним агентом, хоча можливий його продаж вже зараз.

Футболіст підписав контракт із паризьким клубом минулого літа за схемою “2+1”, де на третій рік продовження була потрібна згода обох сторін. Однак, згідно з інформацією L’Equipe, Мбаппе не погоджуватиметься на продовження. В результаті “Парі Сен-Жермен” не бажає втратити гравця безкоштовно і докладатиме всіх зусиль, щоб продати його вже в цьому літньому трансферному вікні.

Одним із основних претендентів на придбання Мбаппе є “Реал” із Мадрида. Втім, президент Флорентіно Перес заявив кілька днів тому, що Мбаппе обов’язково перейде у “вершкові”, але не в цьому літньому періоді.