“Манчестер Юнайтед” не може домовитися про перехід Кейна та розглядають інші варіанти


«Манчестер Юнайтед» не бажає бути втягнутим у тривалий процес угоди щодо Гаррі Кейна між клубами.

Переговори між «Манчестер Юнайтед» та «Тоттенхемом» щодо трансферу Гаррі Кейна зайшли в глухий кут, і тому «МЮ» розглядає альтернативні варіанти для посилення своєї атаки на позиції центрального нападника.

“Манчестер Юнайтед” вважає, що “Тоттенхем” ніколи не мав справжнього бажання продати Кейна клубу, тому вони не бажають бути втягнутими у довгу та складну процедуру угоди. Однак, якщо позиція «Тоттенхема» зміниться щодо Кейна, «МЮ» може знову розпочати боротьбу за цього форварда. Наразі такий сценарій малоймовірний.

Згідно з інформацією, поданою Фабриціо Романо, одним із основних альтернативних варіантів для «Манчестер Юнайтед» є нападник «Аталанти» Расмус Гойлунд. У поточному сезоні 20-річний норвезький футболіст забив 9 голів і зробив 2 асистів у 32 матчах Серії А. Повна статистика гравця доступна тут.

Близько тижня тому з’явилася інформація про те, що «Реал Мадрид» запропонував «Тоттенхему» суму 100 мільйонів євро за Гаррі Кейна, але оскільки «шпори» вимагають 130 мільйонів, мадридський клуб почав розглядати альтернативні варіанти.