Харрі Кейн хоче перейти в “Манчестер Юнайтед”

Харрі Кейн сподівається перейти в «Манчестер Юнайтед» цього літа. Якщо президент “Тоттенхема” Деніел Леві знизить ціну до 80 млн фунтів, клуб може повернутися до переговорів.

Згідно з інформацією, опублікованою в Daily Mail, Кейн бажає, щоб «Манчестер Юнайтед» знову розпочав переговори, якщо Леві погодиться зменшити фінансові вимоги. В даний час Леві очікує отримати за гравця, у якого контракт спливає 2024 року, суму в 100 млн фунтів.

“Манчестер Юнайтед” дав зрозуміти, що не готовий заплатити таку високу суму за гравця з роком контракту, особливо з огляду на те, що Кейн виповниться 30 років у липні. На даний момент клуб припинив цікавитися Кейном і зосередився на переговорах про трансфер Расмуса Хейлунда з «Аталанти».

Якщо ціна на Кейна знизиться приблизно до 80 млн фунтів, «Манчестер Юнайтед» може знову повернутися до переговорів, особливо враховуючи, що тренер команди, Ерік тен Хаг, зацікавлений у придбанні нападника, який вже показав свої навички в АПЛ.

Хоча «Челсі» також є можливим варіантом для Кейна, малоймовірно, що він перейде до іншого лондонського клубу після «Тоттенхема», незважаючи на можливість співпраці з Маурісіо Почеттіно.

Кейн хоче перейти в “Манчестер Юнайтед” і незважаючи на інтерес з боку “Реала”, “ПСЖ” та “Баварії”. Він сподівається, що Леві погодиться зменшити ціну. Однак на даний момент усі сторони вважають, що Леві займе таку саму позицію, як два роки тому, коли він відхилив пропозицію “Манчестер Сіті” на 125 млн фунтів.

Минулого сезону Кейн забив 32 голи і зробив 5 результативних передач у 49 матч.