Карло Анчелотті незадоволений відсутністю посилення атаки “Реала” цього літа

Тренер «Реала» Карло Анчелотті висловлює занепокоєння щодо нестачі посилення в атаці клубу під час літнього трансферного вікна.

Згідно з інформацією, наданою The Athletic, основною вимогою тренерського штабу «Реала» було підписання нового нападаючого на заміну Каріму Бензема.

Спочатку пріоритетом для Анчелотті була кандидатура Харрі Кейна, проте керівництво клубу визнало його вартість надто високою, що перевищує 100 мільйонів євро.

Основною метою «Реала» у цьому трансферному вікні є Кіліан Мбаппе, але ймовірність його переходу цього літа залишається низькою.

У клубі розглядають можливість дочекатися 2024 року, щоб підписати Мбаппе як вільного агента, і цього сезону зосередитися на Хоселі.

Повідомляється, що Карло Анчелотті незадоволений трансферною політикою клубу, оскільки відповідальність за можливі проблеми в атаці ляже на тренерський штаб. Однак італійський тренер не планує залишати команду, незважаючи на поради зі свого оточення.

Раніше з’явилася інформація про те, що «Реал» досяг угоди з Мбаппе про його перехід у 2024 році як вільного агента, якщо трансфер не відбудеться цього літнього періоду.