Давід де Хеа став вільним агентом. Де він продовжить кар’єру та чи є шанс повернутись у “Манчестер Юнайтед”?

Давід де Хеа та англійський “Манчестер Юнайтед” оголосили про припинення співпраці після довгих років спільної роботи. Ми не будемо повторювати ще раз, що Давід був одним з моральних лідерів команди, безапеляційно основним голкіпером та особистістю, без якої взагалі важко уявити “МЮ”. На превеликий жаль вболівальників, сьогодні власнику “Золотої рукавички” Де Хеа не знайшлось місця у планах Тен Хага. Зараз футболіст шукає нове місце працевлаштування, а варіантів не те щоб дуже багато. Спробуємо поміркувати разом.

Саудівська Аравія

Ймовірно, є найпривабливішим варіантом для продовження його кар’єри. Там платять дуже й дуже солідні гроші, і, без сумніву, кожен футболіст, що виїхав до Саудівської Аравії, ставить фінансову стабільність складову на перше місце. Цілком можливо, що Де Хеа не буде винятком, адже вже отримав пропозиції. Тай чемпіонат там підбирається досить цікавий.

Відмітимо, що на сайті vbet ua у всіх бажаючих є можливість заключати парі на матчі чемпіонату Саудівської Аравії, куди цього літа перебралось досить багато зірок світового масштабу. Також можна перевірити свою вдачу і використати колесо vbet.

“Баварія”

“Баварія” також розглядала Де Хеа як одного з кандидатів на підсилення свого складу і чутки про це ходили протягом минулого тижня, але цей варіант є досить примарним. Німецький клуб не може витягнути високі фінансові апетити голкіпера, але на сьогоднішній день “Баварії” необхідний досвідчений воротар. Позиція першого номера потребує підсилення, адже Мануель Нойєр досі відновлюється, і немає ніяких гарантій, що він буде в змозі вийти на поле на старті сезону восени.

“Інтер”

“Інтер” втратив Онана, який відправився міняти саме Де Хеа в “МЮ”. Міланський клуб розглядає не лише кандидатуру Де Хеа. В списках інтересів також присутні Анатолій Трубін та Ян Зоммер. Але слід зазначити, що сам Де Хеа ніколи не прагнув перейти до Серії А, він віддає перевагу Ла Лізі. Цікаво побачити, яке рішення він прийме. «Інтер» – це можливість знову грати у Лізі чемпіонів та боротись за титули.

ПСЖ

ПСЖ має нового тренера, який, здається, не планує бачити Доннарумму в ролі першого номера команди. Загалом, справи з голкіперами в ПСЖ зараз не дуже добрі. Серхіо Ріко, який був резервістом раніше, може взагалі не повернутись у футбол.

Минулого тижня ПСЖ уклав контракт з молодим 22-річним Арнау Тенаса, у якого закінчився трудовий договір із “Барселоною”. Однак дуже важко собі уявити, що молодий голкіпер одразу ж стане першим номером. Наразі наявність Де Хеа у команді для Луїса Енріке буде великим бонусом, особливо з урахуванням їх попередньої співпраці. Де Хеа є ідеальним варіантом, а перехід до ПСЖ також виглядає дуже перспективно.

Повернення у “Манчестер Юнайтед”

Екс-футболіст “Манчестер Юнайтед” Двайт Йорк висловив думку, що «манкуніанці» цілком можуть й змінити своє власне рішення і спробувати повернути Де Хеа. Він вважає, що “МЮ” поводився з голкіпером не дуже добре і може зробити помилку, адже Де Хеа є видатним воротарем. Також Йорк зауважив, що Онана, який приїхав на місце Де Хеа, не такий майстерний, як він. Таким чином, можливо, “червоні дияволи” будуть просити іспанця повернутися.

Наразі залишається лише уважно спостерігати за ситуацією і чекати на рішення Давіда де Хеа.