“Манчестер Сіті” – “Севілья”. Анонс та прогноз матчу за Суперкубок УЄФА. 16.08.2023

У середу, 16 серпня, “Манчестер Сіті” зіграє проти “Севільї” у Піреї (Греція) у матчі за Суперкубок УЄФА.

Фото: “ratingbet.com”

Початок гри заплановано на 22:00 за київським часом.

“Манчестер Сіті”

Минулий сезон був чудовим для “Манчестер Сіті”, який зумів виграти требл. В англійській Прем’єр-лізі команда випередила “Арсенал”, завершивши змагання на першому місці, а також здобула Кубок країни.

На міжнародній арені під керівництвом Хосепа Гвардіоли команда нарешті здобула перемогу в Лізі чемпіонів, здолавши “Інтер” у фінальному матчі з рахунком 1:0, що дозволило їй заявити про свої амбіції у Суперкубку УЄФА. Поточний сезон розпочався для “Манчестер Сіті” поразкою в суперкубку Англії від “Арсеналу” з рахунком 1:1 та поразкою у першому турі АПЛ від “Бернлі” (3:0).

У двох із трьох останніх матчів у різних турнірах команда зазнала поразки, що означає, що її суперник все ж має шанси на успіх.

“Севілья”

Команда провела неоднозначний минулий сезон. У Прімері “Севілья” посіла лише 12-е місце, але традиційно зуміла виграти Лігу Європи.

“Севілья” розпочала сезон в іспанській Ла Лізі матчем на своєму полі проти “Валенсії”, в якому зазнала поразки з рахунком 1:2. Цього літнього періоду команда провела п’ять контрольних матчів, розпочавши з невеликого провалу, де програла дві гри з рахунком 2:5. Однак ближче до початку Прімери “Севілья” показала активнішу гру, провівши 3 цікаві матчі.

В останніх шести матчах у різних турнірах команда здобула дві перемоги за трьох перемог і одну нічию, що означає, що її форма точно не краща, ніж у суперника.

Прогноз та ставки

Логічно вважається, що “Манчестер Сіті” є фаворитом з коефіцієнтом на перемогу 1,34. Імовірність успіху “Севільї” оцінюється у 8,70, а нічия – у 5,15.

В четырех из пяти последних матчей хозяева поля забивали обоим соперникам.