Анонс матчу УПЛ “Рух” – “Шахтар”. 23.09.2023

“Рух” та “Шахтар” зіграють матч в УПЛ 23 вересня 2023 року, і “Рух” сподівається повернутися до топ-3 команд.

Незважаючи на невдалий старт “гірників” у Лізі Чемпіонів, вони поки що лідирують в УПЛ, але на цю позицію також претендують ще чотири команди. “Рух” також перебуває у боротьбі за верхні місця, але їм потрібно утримувати позицію у першій трійці.

Матч проходитиме на стадіоні “Арена Львів” у Львові, і головним арбітром буде Віталій Романов. “Рух” та “Шахтар” зустрінуться о 19:00.

Минулого сезону “Рух” уникнув вильоту з УПЛ, але тепер вони є одними з лідерів чемпіонату. Їхні початкові перемоги над “Зорею”, “Ворсклою” та “Поліссям” були відтворені нічийними результатами та поразкою від “ЛНЗ”. Матч із “Шахтарем” стане перевіркою для них, особливо з огляду на молодий склад команди. Перемога у цьому матчі може покращити їхні шанси на єврокубки.

“Шахтар” нині лідирує в УПЛ і прагне утримати цю позицію. Однак поразка від “Порту” в Лізі Чемпіонів трохи зіпсувала їхній настрій, тож перемога у цьому матчі має важливе психологічне значення. Незважаючи на травми в команді, тренер “Шахтаря” має багато запасних гравців, які можуть замінити відсутніх.

Таким чином, матч “Руху” проти “Шахтаря” обіцяє бути цікавим та важливим для обох команд.