“Баварія” відмовилася від ідеї підписувати Боатенга через підозру про зґвалтування

“Баварія” відхилила можливість підписання контракту з Джеромом Боатенгом через те, що має підозри у скоєнні насильства.

Минулого тижня адміністрація “Баварії” повідомила Джерома Боатенга, що він не буде запропонований новий контракт, як повідомляє BILD.

Важливим фактором стала та обставина, що футболіст досі перебуває під слідством за звинуваченням у нападі на свою колишню дівчину під час відпустки на Карибах.

У вересні Верховний суд Баварії скасував рішення про накладення великого штрафу на гравця і повернув справу для додаткового розгляду до одного з регіональних судів міста, вже вчетверте.

Також підтвердження неспортивних мотивів відмови можна знайти в інформації, представленій Die Welt, згідно з якою у Жерома Боатенга були найкращі результати у фітнес-тестах серед центральних захисників команди.

Нагадаємо, що 35-річний німець провів попередній сезон у складі “Ліона”, де зіграв 8 матчів, пропустивши багато часу через травму.

Джером Боатенг вже раніше виступав за “Баварію” з 2011 до 2021 року, зігравши 363 матчі, забивши 10 голів і зробивши 25 асистів. У складі команди він завоював 22 трофеї, включаючи 9 чемпіонатів Німеччини та 2 перемоги в Лізі чемпіонів.