Сергій Ребров про матч із Мальтою: Ця гра дуже важлива для нас.

Сергій Ребров заявив, що всі гравці збірної готові до матчу з Мальтою і поділився інформацією про поточну ситуацію зі складом команди.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров оцінив склад команди перед кваліфікаційним матчем із Мальтою та поділився своїми очікуваннями від гри.

  • Яка ситуація із складом команди?

На жаль, Руслан Малиновський не зможе взяти участь у матчі через накопичені три жовті картки. Денис Попов повернувся і приступив до тренувань разом із рештою гравців. Усі гравці відновилися та готові до завтрашньої гри.
Якої гри ми можемо очікувати від мальтійців завтра?
Я вважаю, що навіть у першому матчі вони продемонстрували агресивний стиль гри, намагалися створити моменти, особливо у першому таймі. Ми повинні залишатися уважними та зосередженими на грі завтра. Цей матч є дуже важливим для нас, і я впевнений, що всі гравці розуміють його складність. Ми серйозно готуємось до цієї гри.
Як Назарій Русін показав себе на тренуваннях за останній тиждень? Чи можемо очікувати його включення до складу цього матчу?
У нас є ще кілька тренувань, але я хочу висловити подяку Назарію за його старанність. Він старанно працює, не викликає сумнівів, і я вважаю, що виклик до збірної є для нього заслуженим зізнанням. Є шанс, що його буде включено до складу на завтрашній матч, – зазначив Ребров.

Матч відбудеться сьогодні, 17 жовтня, о 21.45.