Артем Довбик: Із Македонією було трохи простіше

Артем Довбик висловив свою впевненість після перемоги над Мальтою (3:1) у відборі на Євро-2024.

“Ми очікували, що матч буде дуже складним. Мальта грає на своєму полі досить оборонно, і вони завжди шукають свої моменти на контратаках. Тому ми готувалися до важкої гри. Однак після пропущеного голу ми знайшли впевненість, почали грати в наш стиль і здобули перемогу .

Суперництво з Мальтою було складнішим, їхні захисники були наполегливими та провокували нас. З Македонією було трохи простіше, оскільки ми мали більше можливостей для атаки. Однак ми знали, що на нас чекають два складні матчі, і головне, що ми досягли позитивного результату.

Коли я бив пенальті, воротар довго залишався на лінії воріт, і це мене трохи збентежило. Але я радий, що забив. Зараз я почуваюся впевненіше, і я впевнений, що в майбутніх схожих ситуаціях прийматиму інші рішення. Воротарі аналізують тих, хто б’є, тому ми також змінюватимемо наші прийоми.

Ми пам’ятаємо перший матч із Італією, у нас були свої моменти. Важливо віддати всі сили у наступному матчі, і це буде зовсім інша гра порівняно з тим, що було в Італії”, – сказав Довбік.