Олександр Зінченко: Вітаю Мудрика з дебютним голом

Олександр Зінченко привітав Мудрика із його дебютним голом за національну збірну.

instagram.com/uafukraine

“Ми розуміли важливість цієї гри для нас. Дуже важливо, що ми заробили три очки і продемонстрували наш характер. Ми відреагували добре на момент, коли пропустили гол. У футболі таке іноді трапляється, коли ти пропускаєш першим і маєш швидко відновити рівновагу. Ми впоралися. з цим.

Я вже кілька разів казав, що граючи в Європі, я бачив багато талановитих гравців в інших збірних та інших країнах. Можливо, ми не маємо стільки талантів, як у Бразилії, але ми маємо одну непохитну якість, яку не можна недооцінювати, – це наш характер. Це стосується не лише футболу, а й наших військових. Завдяки нашим Збройним Силам ми можемо виходити на поле і грати нашу найважливішу гру.

Насамперед, я хочу привітати Мудрика з голом. Це важливий момент для нашої команди, він заспокоїв нас. Ми вже мали досвід, коли ми вели з рахунком 2:1 і втратили очки в останні хвилини, як це сталося в матчі з Казахстаном. Тому цей гол означає багато для нас і надає нам впевненості. Я сподіваюся, що Мудрік продовжить так само, але вже у складі збірної.

Щодо гри “вдома” проти Італії, я можу сказати, що, незалежно від місця проведення матчу, на стадіонах завжди багато українських уболівальників. Ми дуже цінуємо цю підтримку і хочемо висловити їм велику подяку. Ми живемо у складний час, але люди завжди приходять та підтримують нас. Це справді мотивує нас ще сильніше. Ми впевнені, що незалежно від місця проведення гри українці завжди будуть з нами.

На жаль, ми живемо дуже складно з моменту становлення України незалежною країною. Ця війна поєднала нас, українців, у всьому світі. Я не пам’ятаю, щоб раніше було щось схоже. З перших днів цієї війни ми стали єдиним цілим та підтримуємо один одного”, – зазначив Зінченко.

Нагадаємо, що Олександр Зінченко виступає за “Арсенал”, а Михайло Мудрик за “Челсі”.