“Баварія” впевнена в підписанні нового контракту з Мусіалою

Мюнхенська «Баварія» впевнена, що зможе укласти довгострокову угоду з Джамалем Мусіалою, незважаючи на зацікавленість таких клубів, як «Ліверпуль» і «Манчестер Сіті».

Незважаючи на те, що йому лише 20 років, Мусіала був одним із найкращих гравців Німеччини протягом кількох останніх сезонів, забивши 32 голи відтоді, як увірвався в першу команду “Баварії” під час кампанії 2019/20. У 17 років півзахисник став наймолодшим гравцем, який грав за «Баварію» в Бундеслізі, і наймолодшим бомбардиром клубу.

Мусіала був у особливо динамічній формі під час минулої кампанії свого клубу, забивши приголомшливі 22 голи на шляху до ще одного титулу Бундесліги – титул, який “Баварія” виграла завдяки його останньому голу “Кельну” в останній день сезону.

Ця форма особливо привела до зацікавленості ряду провідних клубів Європи. Джерела повідомляють, що суперники з Ель Класіко “Реал” Мадрид і “Барселона” прагнуть підписати Мусіалу, спостерігаючи за його прогресом протягом кількох років, в той час як інтерес до гравця з боку Прем’єр-ліги також є значним.

Раніше повідомлялось, що «Ліверпуль» уважно стежив за Мусіалою, а «Манчестер Сіті» також є «великими фанатами» гравця.