Анчелотті може продовжити контракт із мадридським “Реалом”

“Реал” та Анчелотті обговорюють можливість продовження контракту, але за невдалого сезону він може піти. Карло Анчелотті має шанс залишитись у “Реалі” після закінчення поточного сезону.

За інформацією журналіста Marca Рамона Альвареса де Мона, мадридський клуб розглядає можливість продовження контракту з тренером, поточна угода якого діє до 30 червня 2024 року.

“Незабаром ми, можливо, дізнаємося про новини про ситуацію з Анчелотті. Раніше президент Бразильської футбольної конфедерації заявив, що Анчелотті може стати новим тренером збірної, і сам Анчелотті на останній прес-конференції сказав, що його майбутнє скоро буде вирішено. Це змусило мене провести кілька дзвінків, щоб з’ясувати поточну ситуацію.

Відомо, що через нещодавні невдачі в Бразилії ситуація нервує. Анчелотті заявив, що вони не можуть чекати нескінченно, і тиск на нього зростає, тоді як він веде переговори про новий контракт із “Реалом”. Клуб розглядає варіант продовження угоди найближчим часом, що надало б клубу стабільності, і Анчелотті міг би остаточно відмовитися від збірної Бразилії.

Проте, це не гарантує, що Анчелотті залишиться тренером “Реала” наступного сезону. Якщо сезон виявиться невдалим, клуб майже напевно звільнить його. Ми очікуємо побачити, які умови буде враховано у компенсації за розірвання контракту. Але факт у тому, що Анчелотті має хороші шанси на продовження контракту з “Реалом”, і це може статися найближчим часом”, – повідомив Альварес.

Анчелотті вже працював з “Реалом” з 2013 до 2015 року, і в 2021 році він повернувся на посаду головного тренера. За цей час він двічі приводив “Мадрид” до перемог у Лізі чемпіонів, Суперкубку Європи, клубному чемпіонаті світу та Кубку Іспанії, а також одного разу здобував Ла Лігу та Суперкубок країни.

На даний момент “Реал” посідає перше місце у турнірній таблиці Ла Ліги, випереджаючи найближчого конкурента “Жирону” за додатковими показниками. “Барселона” знаходиться на одне очко позаду.