Мусіала хоче залишитися в “Баварії” та виграти з клубом ЛЧ

Джамал Мусіала має намір залишитися в “Баварії” і не розглядає пропозиції інших топ-клубів, хоча є інтерес з боку “Реала”, “Манчестер Сіті” та “Ліверпуля”.

У 20-річного атакуючого півзахисника контракт із мюнхенським клубом діє до літа 2026 року, але на даний момент не ведуться активні переговори щодо його продовження. Максимальна зарплата Мусіали за поточною угодою становить 9 мільйонів євро на рік, що хоч і пристойна сума не відповідає світовим стандартам.

Однак для Мусіали важливішим є підвищення зарплати – це можливість для його команди перемагати в Лізі чемпіонів і для нього самого виграти “Золотий м’яч” у “Баварії”.

Якщо в майбутньому Мусіала вирішить залишити “Баварію”, то його основними варіантами будуть “Реал Мадрид” та “Манчестер Сіті”, і, можливо, їх інтерес буде пов’язаний з об’єднанням Мусіали та Беллінгема, оскільки вони друзі.

Водночас керівництво “Баварії” усвідомлює ризики та готове збільшити його заробітну плату, щоб зменшити розрив із пропозиціями інших клубів.

“Ліверпуль” також виявляє інтерес до Мусіалі, бачачи в ньому потенційну заміну Мо Салаху, але вважається, що “Баварія” зробить усе можливе, щоб утримати гравця у своїх лавах.

На даний момент Мусіала продемонстрував хорошу гру, забивши 1 гол і зробивши 3 асистів у 9 матчах за “Баварію” в різних турнірах.