Екс-футболіст збірної Англії поміркував про проблеми та невдачі «Манчестер Юнайтед»

Колишній гравець збірної Англії та лондонського «Арсеналу» Пол Мерсон, який нині працює футбольним аналітиком на телеканалі Sky Sports, відреагував на черговий провал «Манчестер Юнайтед».

На тижні “червоні дияволи” вилетіли з розіграшу Кубка Ліги, поступившись на своєму полі “Ньюкаслу” (0:3). “Манчестер Юнайтед” зійшов з дистанції на стадії 1/8 фіналу турніру.

«Поразка від «Ньюкасла» виглядала шокуюче. Це було дуже погано. Вони знову не мали ідей.

Вони не видно характеру, незрозуміло, що намагаються зробити. Коли ви спостерігаєте за іншими командами, ви можете побачити, що вони намагаються зробити.

“Ньюкасл” зробив вісім замін порівняно з минулою грою, а “Юнайтед” був обіграний з рахунком 3:0. Особисто я вважаю, що тренер втратив гравців.

Для “Ньюкасла” все було надто просто. У суботу на «МЮ» чекає важлива гра на виїзді з «Фулхемом». Я не уявляю, скільки ще це триватиме. Я знаю, я читав у газетах, що звільнення тен Хаага може коштувати 15 млн фунтів. Я знаю, вони можуть сказати, що це багато, але вони даремно витрачають 80 мільйонів фунтів, не випускаючи Джейдона Санчо.

Тен Хааг перебуває під серйозним тиском. Вони мають провести зустріч та визначити, що вони робитимуть. Ерік втратив гравців, не можна так програвати», – зауважив Пол Мерсон в ефірі Sky Sports.