Україна перемогла “Лехію” в спарингу за зачиненими дверима

Вчора збірна України провела спаринг з “Лехією” Гданськ перед визначальним матчем проти Італії.

Фото: УАФ

“Лехія” 0:2 Україна

Голи: Піхальонок 24′, Назарина 58′.

Як повідомляє ТаТоТаке, спочатку планувалося, що матч отримає благодійний статус, транслюватиметься на ТБ, а суперником стане “Славія”. Проте наш штаб наполіг на закритому форматі гри. Зрозуміло, Ребров не проти благодійності, але за секретність.

Матч був не зовсім закритим. Командам-учасницям виділили 200 запрошень, але повністю ця квота вичерпана не була.

Джерело повідомляє, що Сергій Ребров задіяв усіх гравців зі списку, окрім Юхима Коноплі. Жоден не зіграв понад 45 хвилин. У складі Лехії ігровий час отримали кілька вихованців клубної академії.

На думку відомого польського журналіста Петра Слонки: «Це був типовий матч збірної з командою другого польського дивізіону. Перші контролювали м’яч, другі просто носилися без нього. Реальну користь від такої гри міг отримати тільки клуб».

Найкращими у складі гостей, на думку очевидців, були Михайло Мудрик та Олександр Зінченко.

У господарів на поле вийшли добре знайомі нам воротар Богдан Сарнавський, центрхав Ріфет Капіч, а також вінгер Максим Хлань. Саме він мав найкращий шанс “Лехії” забити, але промахнувся з вигідної позиції.

Перший гол забив Олександр Піхальонок, який добив м’яч у сітку після сейву Сарнавського. Воротар просто не встиг підвестися і зреагувати на добивання.

Другий – на рахунку Єгора Назарини. Він отримав класний вертикальний пас із глибини, виявився швидше опікунів і хльостко пробив. Змінник Сарнавського відбив м’яч у штангу. Від неї той зрикошетив у сітку.