За “Ман Юнайтед” дебютував 19-річний захисник

19-річний центральний захисник зробив свій дебют за “Манчестер Юнайтед”, виходячи на поле у матчі проти “Вест Хема”. Рафаель Варан опинився поза заявкою, що ще більше наголосило на епідемії травм в оборонній лінії “МЮ”.

“Манчестер Юнайтед” виступив із трьома вихованцями своєї академії, молодшою за 19 років, у стартовому складі під керівництвом тренера Еріка тен Хага. Віллі Камбвала, який народився в 2004 році, зробив свій дебют за першу команду, і хоча Гарначо та Мейн вже отримали ігрову практику, Камбвала вперше представив “червоних дияволів” на полі.

Тен Хаг відзначив спокій та гарне враження від Камбвали на тренуваннях, визнаючи його недосвідченість та наголошуючи на важливості цього моменту для молодого гравця. У цей момент також варто відзначити відсутність трьох основних центральних захисників “МЮ” – Лінделофа, Магуайра та Мартінеса, а також відсутність Варана у заявці на матч, який провів дві попередні гри.

В оборонній лінії поряд з Камбвалою виступає 35-річний Джонні Еванс, а єдиним запасним центральним захисником на лавці є 20-річний Ріс Беннетт, який вперше включений до заявки команди.