Ніхто не знає, що буде далі: Роналду висловився про завершення кар’єри

Вболівальники здригнулися: Кріштіану Роналду, ікона футболу, чиє ім’я вже вписане в історію, обмовився про можливе завершення кар’єри. «Я не знаю, що буде далі», — заявив відомий форвард в одному з останніх інтерв’ю, загадково посміхаючись. «Можливо, гратиму ще 10 років, а можливо, піду на пенсію завтра». Якщо стежите за спортом і розумієтесь на його тонкощах, обов’язково перевірте знання на сайті Парік2412, не забувши активувати бонус за реєстрацію.

Факти та домисли

Знаменитий нападник «Аль-Наср», Кріштіану Роналду, виношує плани про завершення шляху в професійному футболі до 2027 року. Інформація, що надійшла від джерел, близьких до гравця, вказує на можливе проведення його прощального туру Саудівською Аравією.

В останні роки активної спортивної діяльності Роналду має намір продовжити виступи за саудівський колектив. Повідомляється, що футболіст оновить угоду з клубом на період до 2027 року, що він сам підтвердив напередодні від’їзду в підготовчий табір національної збірної Португалії. Очікується, що із закінченням нового контракту спортсмен заявить про фінал кар’єри. На поточний момент у скарбничці його досягнень:

  1. Дворазовий Чемпіон Іспанії.
  2. Двічі володар Кубка Іспанії.
  3. Чотири рази переможець Ліги чемпіонів УЄФА.
  4. Володар трьох Суперкубків УЄФА.
  5. Триразовий володар «Золотого м’яча», чотириразовий — «Золотої бутси» і лауреат безлічі інших престижних нагород.

Нагадаємо, Роналду увійшов до складу «Аль-Наср» у грудні 2022 року, стрімко ставши ключовою фігурою і натхненником для футбольної сцени Саудівської Аравії. З його приходом «Аль-Наср» не тільки посів лідерські позиції в національному чемпіонаті, а й домігся успіху в міжнародних змаганнях, наприклад, вийшовши у фінал Азіатської Ліги чемпіонів. Роналду зробив значний внесок у ці досягнення, ставши найкращим бомбардиром команди й забезпечивши важливі перемоги на шляху до успіху.

З іншого боку, головний тренер збірної Португалії, Роберто Мартінес у розмові з The Times якби між рядків говорить: «Кріштіану скаже ‘до побачення’ футболу тільки тоді, коли його тіло скаже ‘до побачення’ йому. Поки що він хоче виграти більше трофеїв і бити рекорди. Покажіть мені іншого 38-річного футболіста, хто може стрибати, бігати та святкувати голи з такою енергією, що навіть двадцятирічні позаздрять».

Тож фанати не сумують. Вони з нетерпінням чекають, коли Роналду вкотре вийде на поле в Євро-2024, а потім вирушить завойовувати кваліфікацію до Чемпіонату світу 2026 року, можливо, вже з бородою а-ля Джедай, щоб додати драматизму.