Албанія 0-1 Іспанія: Резерв збірної Іспанії впорався з Албанією

Збірна Іспанії набрала максимум очок на груповому етапі та з першого місця вийшла у плей-офф.

Збірна Іспанії вже вирішила всі завдання на стадії групового етапу та зі спокійною душею підходила до матчу проти Албанії. Луїс де ла Фуенте дав можливість гравцям основи відпочити перед 1/8 фіналу та зробив 10 замін порівняно з поєдинком проти збірної Італії. Лише Емерік Ляпорт вийшов із перших хвилин в обох матчах.

Збірна Албанії з перших хвилин намагалася взяти гру під свій контроль, але багато в чому поступалася навіть далеко не основним гравцям з Іспанії. На 13-й хвилині Ферран Торрес відкрив рахунок у матчі, захист албанців не доставив Ольмо та Торресу жодних проблем в атаці та дозволив «Фурії Росі» безперешкодно вийти вперед.

Проте, здаватися албанці на цьому не збиралися, особливо номінальні господарі здивували у другому таймі, коли завдали більше ударів у площину воріт, ніж іспанці і мали непогані шанси для того, щоб зрівняти рахунок, але всі зусилля виявилися марними.

Скільки Албанія не намагалася, а роздрукувати ворота збірної Іспанії їм так і не вдалося. Іспанія набирає максимум очок і виходить із групи з першого місця, а Албанія очікується, стає останньою і залишає турнір через 10 днів після його початку.

Албанія – Іспанія 0:1

Гол: Ф. Торрес 13