Микола Шапаренко: «Задоволений, що команда вийшла на поле не просто відбувати номер, а грати за емблему Динамо»

Півзахисник киян Микола Шапаренко відреагував на поразку від “Зальцбурга” (0:2).

“За такої гри ми заслужили на забитий м’яч вдома. Не знаю, з чим пов’язано те, що не вдалося це зробити — просто не реалізували свої моменти, а суперник — реалізував свої. Чому гравці Динамо завдали мало ударів у площину воріт? Гравці суперника дуже добре оборонялися.

У нас було пару підходів до воріт, але захисники добре відбивалися, блокували наші спроби. Кілька ударів у нас таки було, але невдалих. Будемо чекати на матч-відповідь та постараємося реабілітуватися.

Головний тренер вказав нам на помилки, і ви бачили, що по перерві ми добре грали. Та стався нещасний випадок із пенальті. Це футбол, подібне трапляється. Хоча ми мали шанси відігратися, усе залежало від нас.

На мою думку, команда дуже гідно грала. Хорошим був початок першого тайму, ми могли забивати. Другий тайм теж вийшов непоганим. Цікава була гра, на жаль, ми поступилися. Я задоволений командою, гравцями, тим, що вони вийшли на поле не просто відбувати номер, а грали за емблему Динамо та віддавали усі сили, щоб здобути гідний результат”, – розповів Шапаренко.