Андрій Ярмоленко: «Якби футболісти АПЛ подорожували автобусом чи потягом, як «Динамо», «Шахтар» чи «Кривбас», вони б не змогли грати через 48-72 години»

Гравець «Динамо» поділився думками щодо графіку та переїзду між країнами на автобусах.

«Починається дуже насичений графік, коли ігри через три дні на четвертий чи через два дні на третій. Найголовніше – встигати відновлюватися та відпочити після дороги.

Логістика трохи ускладнює нам завдання, але нічого страшного – будемо готуватися, щоб гідно представити наш клуб та країну в Європі.

Якби футболісти АПЛ подорожували автобусом чи потягом, як «Динамо», «Шахтар» чи «Кривбас», думаю, вони б не змогли грати через 48 годин чи через 72 години. Це трохи інше. З подібним у Європі ніхто не стикався.

Одна справа, коли є повноцінне відновлення, коли у будь-який момент можеш приїхати на базу, щоб зробити усі необхідні процедури. І зовсім інша, коли ти їдеш 20 годин автобусом у сидячому положенні. Про яке відновлення може йти мова?

Звісно, добре, що у нас великий склад і багато футболістів. Думаю, грати будуть усі, у кожного буде свій шанс, потрібно лише ним скористатися.

Очікується дуже важкий період попереду, будемо діяти як єдина команда та підтримувати один одного», – сказав Ярмоленко.