Серія А. Мілан – Лечче. Анонс та прогноз на 27.09.2024

Скільки критики не почув би на свою адресу Паулу Фонсека, результат матчу з “Інтером” (22.09.2024) захопили вболівальників “россонері”. Міланське дербі завершилося перемогою команди Фонсекі з рахунком 1:0. Єдиний гол у матчі забив Матео Габбія.

27 вересня в рамках 6-го туру Серії А “Мілан” проведе матч із менш статусним суперником, який за підсумками п’яти турів займає 17-й рядок у турнірній таблиці італійського чемпіонату – “Лечче”. У якому б піднесеному настрої не знаходилися “росонері”, до гри з “жовто-червоними” салентійцями Паулу Фонсека готується відповідально. Адже втрачати дорогоцінні окуляри неможливо.

Любителям азартних ігор та ставок на спорт можна звернути увагу на AI Sports Picks, де є можливість ознайомитись із прогнозами, зробленими штучним інтелектом. Технологічна компанія надає всілякі розрахунки ІІ, які не можна знайти у прогнозах більшості БК. AI Sports Betting розраховує за допомогою ІІ до найдрібніших подробиць кількість забитих голів та результат будь-якого футбольного матчу.

У якому стані підходять обидві команди до матчу?

Мілан

Після п’яти турів Серії А “Мілан” йде на сьомому місці. Таке положення свідчить про те, що команда, яка посіла друге місце у сезоні 2023/2024, має багато проблем. Звичайно, “росонері” поки що адаптуються до футболу Паулу Фонсекі, а сам тренер знайомиться з гравцями. Однак, багато хто вважає, що пройшло достатньо часу, щоб і команда, і тренер уже подолали всі перешкоди і знайшли все-таки точки дотику.

У “Мілана” складний ігровий графік. Команда бере участь у Лізі чемпіонів. Свій перший поєдинок у турнірі “росонері” програли “Ліверпулю” з розгромним рахунком 1:3. Попереду матч із непростим суперником – “Байєром”. Відповідно, “росонері” повинні будуть берегти сили для Ліги чемпіонів.

Однак не думаю, що “росонері” відсиджуватимуться в обороні або кататимуть м’яч по полю без гольових моментів. Атакуюча сила “россонері” вражає – Мората та Абрахам. Плюс Пулішич, який нинішнього сезону робить у кожному матчі результативні дії. Звісно, ​​”россонери” постараються не пропустити. Центр захисту “Мілана” з Габбія та Томорі виглядає впевнено.

Перемога “россонері” необхідна, адже у них поки що у скарбничці всього два виграні матчі з шести (у Серії А та Лізі чемпіонів).

Лечче

“Жовто-червоні” зазвичай більше обороняються, ніж атакують. Щоправда, у п’ятому турі Серії А вони відійшли від свого звичного футболу і показали атакуючий футбол, чим дуже здивували свого суперника “Парму” і, звичайно, вболівальників. Такий футбол дав свій результат. На 60-й хвилині “жовто-червоні” вже забили два голи і жодного не пропустили. Однак, незвичний футбол втомив футболістів “Лечче” і до кінця другого тайму команда пішла на глибокий захист, що природно призвело до помилок. У підсумку на останніх хвилинах “Лечче” пропустив два м’ячі та завершив матч нічиєю.

З “Міланом” “жовто-червоні”, гадаю, не гратимуть у такий відкритий футбол. Тому розраховувати на гол від “Лечче” можна. Навіть за умови, що “росонері” легко перекриють усі можливі шляхи до своїх воріт зірковому центрфорварду “Лечче” – Ніколі Крстовичу.

Футболісти, які не зможуть вийти на поле

У “Мілана” невеликі втрати. Не зможуть допомогти команді Калабрія, Спортьєлло, Беннасер та Флоренці. Усі вони травмовані.

У “Лечче” є один дискваліфікований гравець – Жільбер. Беріша, Каба, Сансон – травмовані.

Прогноз

“Лечче” на виїзді грає погано. Чотири гостьові матчі команди завершилися трьома поразками та однією нічиєю. “Мілан” після перемоги в дербі вийде на матч у гарному настрої і помчить уперед доводити свою здатність перемагати. Хоч “Лечче” і любить грати в оборонний футбол, з “Міланом” команда змушена буде іноді атакувати. Можливо, “жовто-червоним” вдасться гол забити. У будь-якому разі голи в матчі будуть точно. Непоганий варіант ставки – тотал понад 2,5.