Серія А. Дженоа – Ювентус. Анонс та прогноз матчу на 28.09.2024

У суботу 28 вересня “Ювентус” їде в гості до “Дженоа”, де “Стара синьйора” намагатиметься реабілітуватися за свої попередні безгольові матчі. Враховуючи, що “грифони” постійно пропускають голи в останніх своїх іграх, можливо, підопічні Тіагу Мотти зможуть нарешті показати можливість забивати.

Більшість аналітиків вважає, що фаворит зустрічі – це “Ювентус”. Для того, щоб не помилитися та правильно зробити ставки на матч, я ознайомлю вас зі станом та можливостями суперників. А якщо вболівальники Серії А вже зробили ставки на футбол, вільний час можна провести на платформах казино, таких як 888 Starz. Кожен повнолітній житель Узбекистану може скачати 888 Starz на офіційному сайті та встановити мобільний додаток на свій пристрій. Але повернемось до наших команд…

Дженоа

“Грифони” грають у дуже обережний футбол. Найчастіше віддають ініціативу супернику. Особливо, якщо їм вдалося забити гол у першому таймі. Як, наприклад, у кубковій грі із “Сампдорією”.  За це “грифонів” часто карають, змушуючи витягувати м’ячі з сітки воріт, що призводить до їх ураження.

До шостого туру Серії А “Дженоа” займає 16-ту позицію в турнірній таблиці із сумною статистикою: чотири забиті м’ячі та сім пропущених.

Звичайно, на такий результат вплинула літня втрата Матео Ретегі та Альберта Гудмунссона. Лідерів команди сезону 2023/2024 у новій компанії мав замінити португальський нападник Вітінья. Проте центрфорвард поки не вписався до складу “грифонів”. П’ять матчів – жодного забитого м’яча.

“Дженоа” надовго втратив Руслана Малиновського, який зазнав важкої травми в матчі проти “Венеції”. Як би не прагнув Руслан швидко приєднатися до команди, кілька місяців грифони змушені будуть грати без українця. Це, звичайно, вплине на їхню гру негативно.

Ювентус

Туринці поки що мають деякі проблеми. І це не дивно. Адаптація команди та Тіагу Мотти проходить болісно.

У сезоні 2024/2025 “Ювентус” насилу пробиває оборону суперників. Відповідно, лише шість забитих голів. Щоправда жодного пропущеного (Серія А). Велика заслуга в такому результаті Мікеле Де Григоріо   нового голкіпера туринців Італієць добре виглядає на лінії, чудово грає ногами та вселяє впевненість у своїх партнерів по команді.

Не думаю, що Тіагу Мотта дуже сильно змінить склад на матч із “Дженоа”. Швидше за все, ми побачимо дует Маккенні – Локателлі в центрі. Вийде на поле і Влахович. Сербському нападаючому пора вже почати забивати. Інакше Душан може прийняти естафету у Дарвіна Нуньєса (“Ліверпуль”) – відправляти м’яч на трибуни до вболівальників замість сітки воріт.

Є шанси вийти на поле у ​​Федеріко Гатті, який відновився після травми.

Прогноз

Як показує історія, “Дженоа” не виходить виходити переможцем у матчах з “Ювентусом”. Немає сумнівів, що “стара синьйора” вважається фаворитом майбутньої зустрічі. Щоправда, слід враховувати, що поки що підопічні Тіагу Мотти не зламують оборону суперників з легкістю. Тому матч обіцяє бути динамічним, але, найімовірніше, з мінімальною кількістю найголовнішого – голів.

За статистикою, “грифони” не можуть перемогти у крайніх чотирьох іграх. “Стара синьйора” не поступається своїм суперникам у крайніх 12-ти матчах. “Дженоа” вдома не забиває більше одного гола. А ось “Ювентус” у гостьових матчах може точно забити один-два м’ячі.

Незважаючи на те, що фаворитом матчу вважають “Ювентус”, хочеться нагадати, що ігри в Генуї у “старої сеньйори” відбуваються завжди складно. У чотирьох останніх сезонах “Ювентус” тут не здобув жодної перемоги. Тому, можливо, варто робити ставку на нічию.