Анонс та прогноз матчу Ліги чемпіонів “Барселона” – “Баварія”. 23.10.2024

Матч «Барселона» – «Баварія» відбудеться 23 жовтня 2024 року в рамках 3-го туру Ліги чемпіонів. «Каталонці» сподіваються нарешті взяти реванш у жорсткого суперника, а Флік – перемогти своїх колишніх підопічних.

Барселона – Баварія: ключові статистичні дані та тенденції

  • Барселона виграла 10 з 12 попередніх матчів.
  • Мюнхенська “Баварія” не вигравала 3 матчі поспіль, перш ніж приймати “Штутгарт”.
  • Найпопулярнішим результатом у матчах між клубами є рахунок 3:0 на користь Баварії (3 рази).
  • Барселона забивала принаймні один раз у 12 попередніх матчах.
  • Барселона виграє перший тайм у 46% зустрічей, мюнхенська Баварія перемагає у 49% протистоянь.

Прогноз

«Блауграна» була далека від успіху в попередньому сезоні, не зумівши втримати Суперкубок Іспанії та виграну Прімеру в 2023 році. Нарешті Лапорта показав Хаві на двері. Тухель, як і легенда «Куле», також достроково оголосив про майбутній відхід у Мюнхені, що й не дивно: Кейн також не виграв жодного титулу за перший рік на новому місці.

Новий тренер «Більше, ніж клубу» Флік, незважаючи на хронічні фінансові проблеми проекту і пов’язані з цим обмеження щодо кадрового посилення, починав з перемог (доречно згадати осічки «Реала»). Однак Осасуна в той час, коли тер Штеген був уже травмований, а Щенсни ще не підписаний, обіграла лідера – 4:2. Тим не менш, Севілья була розгромлена з рахунком 5-1 на вихідних. У Німеччині Компані також стартувала з ефектних перемог, але потім Кейн і компанія втратили очки не тільки з Байєром, а й з Айнтрахтом. Штутгарт просто проігнорували – команда забила 4 голи без відповіді.

Ще більший контраст у результатах «Зірки Півдня» був у Лізі чемпіонів. Клуб розгромив загребське «Динамо» з унікальним рахунком – 9-2. Тим не менш, тоді він не зміг забити Еміліано Мартінесу, зрештою програвши з рахунком 0-1 Астон Віллі в Бірмінгемі. Зірки Фліка спіткнулися в єврокубках вже в першому турі, поступившись Монако з меншістю (1-2). Потім «звели» свою злість на «Янг Бойз», заспокоївшись лише при рахунку 5:0.

Барселона – Баварія: можливі стартові склади

Барселона (можливий склад): Пенья – Бальде, Мартінес, Кубарсі, Кунде – Педрі, Касадо, Ферран Торрес, Рафінья, Ямал – Левандовскі.

Баварія (можливий склад): Нойер – Девіс, Кім Мін Чже, Упамекано, Лаймер – Павловіч, Кімміх, Олізе, Коман, Гнабрі – Кейн.

Попередні очні матчі: Барселона – Баварія

Останні 3 зустрічі з німцями в Лізі чемпіонів принесли “кулесам” 5 поразок у 5 матчах із загальним рахунком 2-19.

Ставки

Господарі мають усі шанси нарешті взяти реванш. Та все ж обидві сторони можуть здивувати, в тому числі й неприємно – у підсумку ставимо на «тотал: понад 3,5» (коефіцієнт: 1,95).