“Манчестер Юнайтед” готовий запропонувати “Барселоні” €10 млн за Депая

28-річний нідерландський нападник «Барселони» Мемфіс Депай може повернутися до англійського «Манчестер Юнайтед». Про це повідомляє Marca.

Як зазначає джерело, найвірогіднішим місцем продовження кар’єри для Депая був туринський «Ювентус», проте угода з ним перебуває під загрозою зриву, а сам італійський клуб завершує перехід польського нападника Аркадіуша Міліка з «Марселя». Видання повідомляє, що предметний інтерес до Мемфісу виявляє «Манчестер Юнайтед», який готовий зробити пропозицію у розмірі €10 млн.

Зрив відходу Депая ставить у дуже скрутне становище і саму «Барселону», яка мала намір розвантажити таким чином платіжну відомість та зареєструвати французького захисника Жюля Кунде. Синьо-гранатові навіть розглядали можливість розірвання контракту з Мемфісом за взаємною згодою, однак так і не зуміли домовитися з ним, оскільки він хотів отримати зарплату за рік контракту, що залишився, в повному розмірі.

Нагадаємо, у липні 2015 року «Манчестер Юнайтед» купував Депая у «ПСВ Ейндховен» за €34 млн. Вже в січні 2017 року його продали в «Ліон» за €16 млн. За англійський клуб він встиг провести 53 матчі, у яких відзначився сімома голами та шістьма результативними передачами.

Джерело – «Чемпіонат.com»