“Манчестер Юнайтед” готовий запропонувати “Барселоні” €10 млн за Депая

28-річний нідерландський нападник «Барселони» Мемфіс Депай може повернутися до англійського «Манчестер Юнайтед». Про це повідомляє Marca.

Embed from Getty Images

Як зазначає джерело, найвірогіднішим місцем продовження кар’єри для Депая був туринський «Ювентус», проте угода з ним перебуває під загрозою зриву, а сам італійський клуб завершує перехід польського нападника Аркадіуша Міліка з «Марселя». Видання повідомляє, що предметний інтерес до Мемфісу виявляє «Манчестер Юнайтед», який готовий зробити пропозицію у розмірі €10 млн.

Зрив відходу Депая ставить у дуже скрутне становище і саму «Барселону», яка мала намір розвантажити таким чином платіжну відомість та зареєструвати французького захисника Жюля Кунде. Синьо-гранатові навіть розглядали можливість розірвання контракту з Мемфісом за взаємною згодою, однак так і не зуміли домовитися з ним, оскільки він хотів отримати зарплату за рік контракту, що залишився, в повному розмірі.

Нагадаємо, у липні 2015 року «Манчестер Юнайтед» купував Депая у «ПСВ Ейндховен» за €34 млн. Вже в січні 2017 року його продали в «Ліон» за €16 млн. За англійський клуб він встиг провести 53 матчі, у яких відзначився сімома голами та шістьма результативними передачами.

Джерело – «Чемпіонат.com»

Новини партнерів

Комментарии: