Анонс та прогноз матчу УПЛ “Металіст 1925” – “Шахтар” Донецьк


Матч УПЛ на 29.07.2023 між “Металістом 1925” та “Шахтарем” вже другий рік поспіль є офіційним дебютом нового тренера “гірників”. Торік такий дебют мав Ігор Йовічевич, а цього року – Патрік ван Леувен.

Обидва клуби провели невиразні товариські матчі перед початком чемпіонату, але минулого сезону Йовічевіч зміг підняти гру “Шахтаря” на високий рівень, що призвело до чемпіонства. Питання в тому, чи зможе ван Леувен досягти таких самих успіхів. Відповіді на це питання, можливо, стануть зрозумілими після матчу з “Металістом 1925”.

Харківські футболісти провели міжсезоння спокійно, але відбулися знакові події, як-от переїзд на новий стадіон та гучний трансфер Сидорова.

Слід зазначити, що “Шахтар” виступає у першому турі сезону 2023/2024 в УПЛ проти “Металіста 1925”, команди, яка ледь зберегла своє місце в еліті.

Матч відбудеться на стадіоні “Лівий берег” у Київській області, а арбітром у полі буде Віталій Романов, арбітром VAR – Андрій Коваленко.

Прогноз експертів передбачає, що “Шахтар” націлений на перемогу, і передбачається тотал матчу більше 3.5 голів. Минулого разу “Металіст 1925” зазнав поразки від донецького клубу з рахунком 7:0. Цей розділ передбачає, що обидві команди заб’ють голи у наступному матчі.