Анонс та прогноз матчу УПЛ “Металіст 1925” – “Шахтар” Донецьк


Матч УПЛ на 29.07.2023 між “Металістом 1925” та “Шахтарем” вже другий рік поспіль є офіційним дебютом нового тренера “гірників”. Торік такий дебют мав Ігор Йовічевич, а цього року – Патрік ван Леувен.

Embed from Getty Images

Обидва клуби провели невиразні товариські матчі перед початком чемпіонату, але минулого сезону Йовічевіч зміг підняти гру “Шахтаря” на високий рівень, що призвело до чемпіонства. Питання в тому, чи зможе ван Леувен досягти таких самих успіхів. Відповіді на це питання, можливо, стануть зрозумілими після матчу з “Металістом 1925”.

Харківські футболісти провели міжсезоння спокійно, але відбулися знакові події, як-от переїзд на новий стадіон та гучний трансфер Сидорова.

Слід зазначити, що “Шахтар” виступає у першому турі сезону 2023/2024 в УПЛ проти “Металіста 1925”, команди, яка ледь зберегла своє місце в еліті.

Матч відбудеться на стадіоні “Лівий берег” у Київській області, а арбітром у полі буде Віталій Романов, арбітром VAR – Андрій Коваленко.

Прогноз експертів передбачає, що “Шахтар” націлений на перемогу, і передбачається тотал матчу більше 3.5 голів. Минулого разу “Металіст 1925” зазнав поразки від донецького клубу з рахунком 7:0. Цей розділ передбачає, що обидві команди заб’ють голи у наступному матчі.

Новини партнерів

Комментарии: