“Фенербахче” розглядає підписання Жоржиньйо

Звіти з Туреччини свідчать про те, що “Фенербахче” в останню хвилину розглядає можливість переходу півзахисника “Арсенала” Жоржиньо.

31-річний італо-бразилець змінив “Челсі” на “канонірів” ще в січні, підписавши контракт на 18 місяців з опцією продовження ще на рік. За перші шість місяців у Північному Лондоні він провів 17 матчів.

Новий тренер збірної Італії Лучано Спаллетті нещодавно оголосив свій перший склад на майбутній відбірковий матч Євро-2024, не викликавши Жоржиньо.

Як повідомив журналіст Ajansspor Арда Бірбен, «Фенербахче» придивляється до переходу Жоржиньо і може надіслати пропозицію «Арсеналу» найближчими днями, оскільки до кінця турецького трансферного вікна залишилося трохи більше часу.

Клуби Суперліги можуть продовжувати робити кроки на трансферному ринку до 15 вересня, тому переговори можуть бути відкриті незабаром.

Однак для «Фенербахче» може бути важко укласти угоду, оскільки «Арсенал» нещодавно втратив Томаса Парті через травму, що зменшило їхні можливості для півзахисту.