Павелко пропонували піти з посади глави УАФ, а натомість вийти на волю

Інсайдер повідомляє, що Павелку було запропоновано піти з посади глави УАФ і звільнитися вже наступного дня.

facebook.com/andriy.pavelko

Михайло Співаковський, журналіст та ведучий футбольного шоу ТаТоТаке, розкрив деякі подробиці таємних махінацій в УАФ. Зокрема інсайдер стверджує, що готуються передумови для проведення виборів на посаді глави УАФ.

Суть питання: що потрібно зробити, щоб зараз провести перевибори на посаді глави УАФ? Багато джерел стверджують, що Павелко отримав пропозицію здати свою посаду і звільнитися вже наступного дня. Проте Павелко наполягає на своєму рішенні та не погоджується. Дехто у футбольному середовищі вважає його бійцем і стверджує, що він бореться до кінця.

Що ж має статися далі? Для скликання позачергового виконкому УАФ, на якому буде призначено дату Конгресу, необхідно, щоб три чверті центрів футбольної спільноти, колективних членів висловили свою волю. В даний час існують впливові організації, які активно працюють, впливаючи на ці три чверті. Після цього буде проведено вибори. Очевидно, що є сильний кандидат, який готовий виборювати посаду голови УАФ (можливо, це Андрій Шевченко, як натякає джерело). Слід також зазначити, що нещодавно Андрія Шевченка було призначено на посаду позаштатного радника Президента України.