Павелко пропонували піти з посади глави УАФ, а натомість вийти на волю

Інсайдер повідомляє, що Павелку було запропоновано піти з посади глави УАФ і звільнитися вже наступного дня.

 facebook.com/andriy.pavelko

Михайло Співаковський, журналіст та ведучий футбольного шоу ТаТоТаке, розкрив деякі подробиці таємних махінацій в УАФ. Зокрема інсайдер стверджує, що готуються передумови для проведення виборів на посаді глави УАФ.

Суть питання: що потрібно зробити, щоб зараз провести перевибори на посаді глави УАФ? Багато джерел стверджують, що Павелко отримав пропозицію здати свою посаду і звільнитися вже наступного дня. Проте Павелко наполягає на своєму рішенні та не погоджується. Дехто у футбольному середовищі вважає його бійцем і стверджує, що він бореться до кінця.

Що ж має статися далі? Для скликання позачергового виконкому УАФ, на якому буде призначено дату Конгресу, необхідно, щоб три чверті центрів футбольної спільноти, колективних членів висловили свою волю. В даний час існують впливові організації, які активно працюють, впливаючи на ці три чверті. Після цього буде проведено вибори. Очевидно, що є сильний кандидат, який готовий виборювати посаду голови УАФ (можливо, це Андрій Шевченко, як натякає джерело). Слід також зазначити, що нещодавно Андрія Шевченка було призначено на посаду позаштатного радника Президента України.

Новини партнерів

Комментарии: