“Фіорентина” цікавиться Браяном Хілем

Sky Sport Italia повідомляє, що “Фіорентина” зацікавлена ​​в підписанні вінгера “Тоттенхема” Браяна Хіля під час січневого трансферного вікна. 

Незважаючи на те, що Sky не підтверджує, інтерес “Фіорентини”, ймовірно, буде стосуватися угоди про оренду, оскільки на даний момент у Хіля залишилося два з половиною роки контракту з “Тоттенхемом”, який розрахований до 2026 року, і його ринкова вартість наразі становить близько 16 мільйонів євро.

“Тоттенхем” дозволив Хілю піти в оренду протягом останніх двох січневих трансферних вікон, спочатку до “Валенсії” в 2022 році, а потім до “Севільї” в 2023 році. 

Хіль перейшов у «Тоттенхем» із «Севільї» у 20-річному віці у 2021 році. Вважається, що угода вартістю 25 мільйонів євро залучила колишнього гравця «Роми» Еріка Ламелу, який перейшов у інший бік. 

Він справляв враження під час оренди в «Ейбарі» в сезоні 2020-21, що привело до переходу в «Тоттенхем». 

Однак Хілю було важко закріпитися в першій команді “Тоттенхема” з моменту його приходу, і в цьому сезоні він зіграв лише 207 хвилин під керівництвом Анже Постекоглу. У сезоні 2023-2024 на його рахунку вісім матчів Прем’єр-ліги, шість — на лаві запасних і два — у стартовому складі.