“Фіорентина” цікавиться Браяном Хілем

Sky Sport Italia повідомляє, що “Фіорентина” зацікавлена ​​в підписанні вінгера “Тоттенхема” Браяна Хіля під час січневого трансферного вікна. 

Embed from Getty Images

Незважаючи на те, що Sky не підтверджує, інтерес “Фіорентини”, ймовірно, буде стосуватися угоди про оренду, оскільки на даний момент у Хіля залишилося два з половиною роки контракту з “Тоттенхемом”, який розрахований до 2026 року, і його ринкова вартість наразі становить близько 16 мільйонів євро.

“Тоттенхем” дозволив Хілю піти в оренду протягом останніх двох січневих трансферних вікон, спочатку до “Валенсії” в 2022 році, а потім до “Севільї” в 2023 році. 

Хіль перейшов у «Тоттенхем» із «Севільї» у 20-річному віці у 2021 році. Вважається, що угода вартістю 25 мільйонів євро залучила колишнього гравця «Роми» Еріка Ламелу, який перейшов у інший бік. 

Він справляв враження під час оренди в «Ейбарі» в сезоні 2020-21, що привело до переходу в «Тоттенхем». 

Однак Хілю було важко закріпитися в першій команді “Тоттенхема” з моменту його приходу, і в цьому сезоні він зіграв лише 207 хвилин під керівництвом Анже Постекоглу. У сезоні 2023-2024 на його рахунку вісім матчів Прем’єр-ліги, шість — на лаві запасних і два — у стартовому складі. 

Новини партнерів

Комментарии: