“Арсенал” – “Крістал Пелас”. Анонс та прогноз на матч 21-го туру АПЛ 20.01.2023

В АПЛ завершилася зимова пауза. Щоправда, в Англії футболісти практично не відпочивають, граючи у кубкових матчах, де футбольні баталії не менш запальні, ніж у Прем’єр-лізі. І в цьому є плюс – гравці не розслаблені відпочинком, перебувають у повній бойовій готовності. Тому на вболівальників чекають зовсім не нудні матчі 21-го туру АПЛ.

Для любителів азартних ігор та ставок на футбол Gambling Boss склав список онлайн казино, які пропонують бездепозитний бонус та багато приємних сюрпризів. Отримати задоволення та виграти, хай навіть мінімальну суму грошей можна, зробивши ставки на матч “Арсенал” – “Крістал Пелас”, який відбудеться 20 січня на стадіоні “Емірейтс”. Стартовий свисток пролунає о 14:30 за київським часом.

“Арсенал”

На старті сезону 2023/2024 більшість експертів прогнозували команді Мікеля Артети чемпіонський титул. Проте “каноніри” поки що займають четвертий рядок у турнірній таблиці АПЛ, відстаючи від “Ліверпуля” (перше місце) на п’ять очок. Останні п’ять турів “каноніри” виглядали непереконливо: програли “Астон Вілле” (1:0), “Вест Хему” (0:2) та навіть “Фулхему” (2:1); зіграли внічию з “Ліверпулем” (1:1), а виграти команді Артети вдалося лише у “Брайтона” (2:0).

Судячи з останніх матчів, команді не вистачає реалізації. Не дарма Артета сповнений рішучості придбати вже в січні нападаючого (головний претендент – Борхе Майораль, “Хетафе”). Але це у майбутньому. А в суботу “канонірам” необхідно виходити, забивати та перемагати “Крістал Пелас”.

На жаль українських уболівальників, Олександр Зінченко не зможе вийти на поле (травма литкового м’яза).

Субботній суперник “Арсеналу” віддає перевагу оборонному футболу. “Канонірам”, з їхніми проблемами в реалізації, доведеться дуже постаратися, щоб пробити захисну стіну “Крістал Пелас”. Щоправда, голкіпер “орлів” не творить чудес – часто пропускає необов’язкові м’ячі у свої ворота.

“Крістал Пелас”

“Орли” їдуть у гості до “канонірів” у статусі аутсайдерів. По-перше, сьогодні “Крістал Пелас” не відрізняється гарною фізичною формою. По-друге, склад “орлів” зовсім не топовий. “Крістал Пелас” займає 14-й рядок у турнірній таблиці АПЛ. Але це зовсім не означає, що команда Роя Ходжсона не нав’яже боротьбу і не зможе вразити ворота Рамздейла.

У 20-му турі АПЛ “орли” з легкістю забили три голи “Брентфорду” (3:1); 19-го – програли “Челсі”, але забили гол престижу (2:1); о 18-й – утримали нічию з “Брайтоном (1:1); а в 17-му – примудрилися зіграти внічию з “Манчестер Сіті” (2:2).

Думаю, “Крістал Пелас” не дасть розслабитися “канонірам”, триматиме суперника в постійній напрузі весь матч.

Арбітр

Пол Тірні не вирізняється суворістю по відношенню до гравців. У його активі 375 “гірчичників” у ста матчах, а червоних лише 13. 23 рази Тірні призначив одинадцятиметровий. За одну гру Тірні в середньому дістає 3,8 жовті картки.

Особисті зустрічі

У десяти останніх матчах “Арсенал” вигравав у “Крістал Пелас” чотири рази, програв два. Чотири матчі завершилися нічиєю.

Прогноз

Думаю, шанс на перемогу у команди Артети вищий. Матч із “Крістал Пелас” – чудовий шанс перервати смугу невдалих виступів. Тим більше, що останніх шести домашніх матчах “каноніри” не програють. Букмекерські контори пропонують коефіцієнт 1.33 на перемогу “Арсеналу” та 12.00 – на перемогу “Крістал Пелас”. Не вірять  експерти та внічию – 5.7. Великої кількості голів не очікують. На тотал більше 2,5 – 1.8; менше 2,5 – 2.23.